Ξεκίνησαν σήμερα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του γυμνασίου. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του γυμνασίου θα ολοκληρωθούν μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Εξετάσεις για τα γενικά λύκεια

Για τα ημερήσια γενικά λύκεια οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης καθώς και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης, για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, αρχίζουν επίσης σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξετάσεις για τα επαγγελματικά λύκεια

Παράλληλα, σήμερα, οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων (ημερησίων και εσπερινών) της Ομάδας Α’ διαγωνίζονται πανελλαδικά στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Οι εξετάσεις για την κατηγορία αυτή θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουνίου.

Συνέχεια των πανελλαδικών με μαθήματα κατεύθυνσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μεγαλύτερη κατηγορία των εξεταζόμενων (τελειόφοιτοι ημερήσιων γενικών λυκείων), ωστόσο, οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται αύριο με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας θεωρητικής κατεύθυνσης και Φυσικής θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών γενικών λυκείων καθώς και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης, για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, αρχίζουν επίσης σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης