Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πέτρας Πρεβέζης από τον τραυματισμό μιας 27χρονης, μητέρας ενός 3χρονου κοριτσιού η οποία βρέθηκε αναίσθητη, βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι από σκεπάρνι, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Μετά από ώρες αναζήτησης οι άνδρες της αστυνομίας φόρεσαν χειροπέδες στον σύζυγο της 27χρονης καθώς κατηγορείται πως αποπειράθηκε να την δολοφονήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 27χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα ενώ το 3χρονο ανήλικο κοριτσάκι το έχουν παραλάβει συγγενείς της.

Τη νεαρή εντόπισε το βράδυ της Δευτέρας αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο το οποίο αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο 34χρονος σύζυγός της που συνελήφθη, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο και ήταν έξω με αναστολή και περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα (13-06-2017) το μεσημέρι στην περιοχή της Πέτρας Πρέβεζας, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 27χρονης συζύγου του, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης