Τέλος στην παράνομη δραστηριότητα ενός 39χρονου, ο οποίος παρίστανε συνεργάτη του Δήμου Πρέβεζας, προκειμένου να εξαπατά ανυποψίαστους επιχειρηματίες με στόχο το οικονομικό όφελος, έθεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας έπειτα από συστηματική έρευνα.

Ο συλληφθείς προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά του, προσποιούνταν συνεργάτη του Δήμου Πρέβεζας και με το πρόσχημα ότι θα διαφήμιζε την επιχείρησή τους σε τουριστικό οδηγό κατάφερνε να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δραστηριότητά του προσδιορίζεται από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου, ύστερα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος ενεργώντας με συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης και μεθοδολογία δράσης εξαπατούσε επιχειρηματίες με σκοπό το παράνομο όφελος.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή του σε έξι περιπτώσεις απάτης και απόπειρες απάτης, ενώ εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των επιχειρηματιών που εξαπατήθηκαν είναι μεγαλύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, έξι διαφημιστικά φυλλάδια διαφόρων εταιρειών, δύο μπλοκ αποδείξεων, μία σφραγίδα και 42 διαφημιστικές κάρτες επιχειρήσεων με έδρα την Πρέβεζα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η παράνομη δραστηριότητα του 39χρονου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης