Το βράδυ της Παρασκευής ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου Πρεβέζης για επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών, ενός 56χρονου και ενός 46χρονου, το οποίο βρίσκονταν σε εξέλιξη στην αυλή του σπιτιού του 46χρονου στον Λούρο.

Τη στιγμή που στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί, ο 14χρονος γιος του 46χρονου απείλησε τους αστυνομικούς με κυνηγετικό όπλο και, αφού προκάλεσε φθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 56χρονος πήγε στο σπίτι του 46χρονου και τον απείλησε με την κυνηγετική καραμπίνα για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Η καραμπίνα βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του μαζί με έξι φυσίγγια και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε και το κυνηγετικό όπλο με το οποίο λίγο πριν ο 14χρονος είχε απειλήσει τους αστυνομικούς και το οποίο κατείχε παράνομα ο πατέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί από την Πρέβεζα και συνέλαβαν τους δύο άνδρες, τον 46χρονο (Ρομά) και τον 56χρονο, για παράβαση της νομοθεσίας «περί όπλων» και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του 14χρονου, ο οποίος αναζητείται, για παράβαση της νομοθεσίας «περί όπλων», αντίσταση και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: pamepreveza.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης