Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών (ΠΟΕΠΠΠ) για την υπόθεση των στοιχηματικών εταιρειών και τις offshore.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί δεν παίζονται με τίποτα !!!! Για τους βαρόνους του τζόγου μιλάμε. Αυτούς που βρίσκονται πίσω από Ιντερνετικές εταιρίες, με έδρα την Μάλτα που κρύβονται πίσω από οffshore εταιρίες, που έχουν κατά τύχη και την ίδια διεύθυνση στην Βαλέττα , αλλά δηλώνον Ελληνικές!! Που έχουν οι ίδιοι, εφημερίδες και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και το παίζουν αντικειμενικοί με κατασκευασμένα ρεπορτάζ. Που κατακλέβουν το Ελληνικό δημόσιο αφού με δισεκατομμύρια τζίρου, πληρώνουν 40.000 ευρώ το χρόνο φόρο ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!! όπως είπε και ο Υπουργός Αλεξιάδης στη Βουλή. Και τα υπερκέρδη φεύγουν στο εξωτερικό. Ζητάνε και τα ρέστα! Ολοσέλιδα ρεπορτάζ στα ιδιόκτητα ΜΜΕ που έχουν, χύνουν δάκρυα γιατί το κράτος δεν εισπράττει τα 5 λεπτά από τον ΟΠΑΠ. Έτσι θέλουν το Ελληνικό Δημόσιο να χάσει ετησίως 700εκ ευρώ φόρους που πληρώνει ο ΟΠΑΠ και άλλα 150εκ ευρώ που πληρώνουν οι πράκτορες και να κλείσουν τα νόμιμα πρακτορεία. Να μείνουν στο δρόμο οικογένειες. Για να κερδίσουν αυτοί ακόμα περισσότερα. Και το κόλπο γνωστό. Για να φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα, τα συνεταιράκια αναπαράγουν το ίδιο άρθρο κάνοντας, πάσα ο ένας στον άλλο τα κείμενα με τα ίδια επιχειρήματα. Όμως οι πράκτορες ΟΠΑΠ σας έχουμε πάρει χαμπάρι, και ο απλός κόσμος το ίδιο. Γι αυτό και θα αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία στα ΜΜΕ τη μεγάλη φοροδιαφυγή σας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των Ελλήνων πολιτών.

ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!!

Αύριο θα επανέλθουμε με αποκαλύψεις που θα κάνουν ΠΑΤΑΓΟ και κανένας δε θα μπορέσει να αμφισβητήσει. Ούτε και εσείς οι ίδιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης