Πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του καταψύκτη πλάσματος από το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015, 13:38
Πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του καταψύκτη πλάσματος από το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου
Παραδόθηκε από εξειδικευμένους μηχανικούς στο Τμήμα Βιοπαθολογικό - Βιοχημικό - Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Λήμνου ο καινούργιος καταψύκτης πλάσματος για την κάλυψη των αναγκών του νησιού. Η συνολική δαπάνη του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 16%, είναι 9.000 ευρώ.

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία της Συντονίστριας Διευθύντριας του Εργαστηριακού Τμήματος κας Κοκκολάκη Καλλιόπης, της κας Γκβαζάβα Τζίλντας, Αιματολόγου και του κ. Σουσαλή Αθανάσιου, υπεύθυνου του Γραφείου Προμηθειών και Προϊστάμενου Επιστασίας και Ιματισμού.Η συγκεκριμένη συσκευή συντήρησης πλάσματος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του μηχανολογικού εξοπλισμού κάθε Αιμοδοσίας, καθώς μεταξύ άλλων εξασφαλίζει συνθήκες βαθιάς κατάψυξης (-25 έως - 40οC) των μονάδων αίματος.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ένα τέτοιο έργο δεν θα ολοκληρώνονταν χωρίς την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξη του κ. Σουσαλή Αθανάσιου, υπεύθυνου του Γραφείου Προμηθειών και Προϊστάμενου Επιστασίας και Ιματισμού στο πλαίσιο Προμήθειας Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Λήμνου μέσω Προγράμματος ΕΣΠΑ».

Πηγή: limnosfm100.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015, 13:39