Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του οδηγού νταλίκας, στην περιοχή Σχινέζα στον Ασπρόπυργο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα είναι Τούρκος, ηλικίας περίπου 45 ετών, ενώ η νταλίκα φέρει τουρκικές πινακίδες. Να σημειωθεί πως αρχικά είχε αναφερθεί πως ο θάνατος προήλθε από τραύμα πυροβόλου όπλου στο στήθος, ενώ τώρα η πιθανότερη εκδοχή είναι ο οδηγός να δολοφονήθηκε με μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι εξετάζουν εξονυχιστικά τόσο την καμπίνα, όσο και τους χώρους γύρω από την νταλίκα. Μέχρι στιγμής το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι αυτό της ληστείας, με τον οδηγό να αιφνιδιάζεται την ώρα που είχε σταματήσει είτε για να ξεκουραστεί είτε για να κοιμηθεί λίγη ώρα. Άλλωστε στο συγκεκριμένο σημείο συχνά πυκνά οδηγοί φορτηγών πέφτουν θύματα ληστείας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το σημείο της δολοφονίας είναι «τυφλό», δεν το βλέπουν δηλαδή κάμερες ασφαλείας, γεγονός που πιθανότατα ήταν γνωστό στον δράστη που σχεδίασε την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης