Δεν πρόλαβαν να φθάσουν στον… προορισμό τους τα ναρκωτικά που μετέφεραν με αυτοκίνητο ένας 30χρονος και μία 24χρονη από την Αλβανία, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το πρωί από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το prismanews, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 24χρονη και ακόμη ένα άτομο, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 120 γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευές κινητών τηλεφώνων, ως μέσα επικοινωνίας για τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.470 ευρώ.

Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης