Πριν από 5 χρόνια ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης είχε πάρει μία συνέντευξη από τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, πρωταγωνιστή στην υπόθεση NOOR1. Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε κανονικά αλλά ο Γιαννουσάκης εκ των υστέρων έφερε (ή προφασίστηκε) αντιρρήσεις για την δημοσίευση της και υπέβαλε μήνυση κατά του Κυριάκου Θωμαϊδη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και άλλα συναφή. Η μήνυση Γιαννουσάκη παρέμεινε στο συρτάρι του ανακριτή επί μία πενταετία χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη. Αίφνης και την ίδια ημέρα που εμφανίστηκαν στον Πειραιά οι αφίσες με τις οποίες επικηρύσσονται 4 δημοσιογράφοι, ο Ανακριτής Πειραιά  «θυμήθηκε» την μήνυση Γιαννουσάκη και κάλεσε τον δημοσιογράφο να απολογηθεί.  

Η χρονική συγκυρία δεν είναι δυνατόν να μην επισημανθεί. Την ώρα που χωρίς να ανοίξει μύτη κάποιοι γεμίζουν τον Πειραιά με αφίσες με τις οποίες επικηρύσσονται 4 δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν στο λεγόμενο «δημοσιογραφικό δυναμικό» του Ολυμπιακού, δηλαδή στις «γραφίδες» της ιδιοκτησίας και της διοίκησης της ομάδας αυτής, ο Ανακριτής Πειραιά δια της μεθόδου της επιφοιτήσεως προφανώς, ανασύρει από το συρτάρι του μία παλιά και ξεχασμένη υπόθεση. Περίεργο τωόντι αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή λοιπόν ζούμε στην χώρα αυτή όπου ευδοκιμεί διαχρονικώς η φαιδρά πορτοκαλέα, δικαιούται ο αφελής πολίτης – παρατηρητής  να αναρωτιέται και να διερωτάται  για όλα όσα ακούγονται και γράφονται περί διαπλοκής μεταξύ Ποδοσφαίρου, Πολιτικής και  ενός εκδότη και  εφοπλιστή ο οποίος είναι μάλιστα κατηγορούμενος σε δύο υποθέσεις για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης