Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Πεταλιού

Για την επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον δράστη του διπλού φονικού στην Κύπρο μίλησε στο zougla.gr ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «Αγάπη Μόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε, η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2016 όταν επισκέφτηκαν την Κύπρο για εμφάνισή τους σε νυχτερινό μαγαζί. Ο Λοΐζος Τζιωνής ήταν οδηγός του αυτοκίνητου που τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο και τους μετέφερε στη Λευκωσία. 

Η επίμαχη φωτογραφία με τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας, την Τζ. Αλεξανδράτου και τον «Αγάπη Μόνο»

Ο Τάσος Ποτσέπης δήλωσε συγκλονισμένος από το συμβάν και ξεκαθάρισε πως ούτε αυτός αλλά ούτε και η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν φίλοι του 33χρονου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στη συνάντησή τους με τον δράστη εξήγησε πως τον γνώρισαν κατά την άφιξη τους στην Κύπρο καθώς ήταν αυτός που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο στη Λευκωσία.

«Με τρεμάμενη φωνή σκέφτομαι τι έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο zougla.gr ενώ παράλληλα εξήγησε πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο 33χρονος σχεδίαζε τη ληστεία και τον φόνο τα τελευταία πέντε χρόνια… 

Πώς γνωρίστηκαν με τον δράστη

«Μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο εγώ, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο μάνατζερ μας, Σπύρος Ρέβης, μας περίμεναν τρία αυτοκίνητα. Στο μπροστινό αμάξι μπήκε ο μάνατζέρ μας με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο θα εμφανιζόμασταν, στο δεύτερο εγώ με την Τζούλια και το παλικάρι που φαίνεται στη φωτογραφία. Στο πίσω αμάξι βρίσκονταν άτομα που ανήκαν στο προσωπικό του μαγαζιού» ανέφερε ο Τ. Ποτσέπης.

«Μας ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία» είπε και πρόσθεσε ότι του δεν του κίνησε την περιέργια κάτι στη συμπεριφορά του καθώς «έδειχνε ένας ήρεμος άνθρωπος και χαμογελαστός».

«Εγώ ως ”Αγάπη Μόνο” και άνθρωπος της αγάπης καταδικάζω κάθε περιστατικό βίας και εύχομαι να δικαιωθούν οι οικογένειας των θυμάτων», κατέληξε.

Ακούστε τις δηλώσεις του Τ. Ποτσέπη στο zougla.gr:

Οι εξελίξεις με το έγκλημα: Στο μοιραίο σπίτι οι πρωταγωνιστές του φονικού

Ο ένας μετά τον άλλο οι τέσσερις ύποπτοι οδηγούνται στη σκηνή του εγκλήματος ώστε να δείξουν στις αρχές τι συνέβη το βράδυ της δολοφονίας του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου.

Το σπίτι της τραγωδίας στον Στρόβολο

Σήμερα, Δευτέρα, ήταν η σειρά της 21χρονης – συμβίας του 33χρονου η οποία πήγε με τους ανακριτές στο σπίτι για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς των άλλων τριών υπόπτων. 

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε τα δρομολόγια που ακολούθησαν οι δράστες τα ξημερώματα της 19 Απριλίου στην οικία στον Στρόβολο.

Ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής (αριστερά), που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη το βράδυ και ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού (δεξιά) / Πηγή φωτό: politis.com.cy

 Η σύντροφος του 33χρονου στην κατάθεσή της έριξε τα πάντα στον 33χρονο τον οποίο κατονομάζει ως τον «εγκέφαλο» του εγκλήματος.

Το ζευγάρι που δολοφονήθηκεΠαράλληλα, η σύντροφος του Λοΐζου Τζιωνή ήταν αυτή που «έδωσε» τον 22χρονο ύποπτο ως το πρόσωπο – κουκουλοφόρο που ήταν στο σπίτι και βρέθηκε τετ – α- τετ με τον ανήλικο γιο του ζεύγους.

Υπενθυμίζεται ότι υπό κράτηση παραμένουν τέσσερα πρόσωπα: ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και η 21χρονη σύντροφος του Τζιωνή, Σάρα Σιανς,που συνελήφθησαν την Παρασκευή το βράδυ και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος που συνελήφθη το Σάββατο το βράδυ.

Οι ρόλοι των εμπλεκομένων στη διπλή δολοφονία

Τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων. Ο Λ. Τζιωνής η σύντροφός του και ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού

– 33χρονος: Σε αυτόν αποδίδεται ο ρόλος του ηθικού και φυσικού αυτουργού, αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν εντός Δικαστηρίου, όλα δείχνουν ότι είναι ο άνθρωπος που σκότωσε το ζεύγος και ακολούθως ξύπνησε τον 15χρονο γιο τους, για να του το ανακοινώσει και για να τον οδηγήσει στον χώρο όπου ήταν τα λεφτά.

– 22χρονη συμβία και 23χρονος ετεροθαλής αδελφός: Οι δυο ήταν στην αναμονή και περίμεναν τηλεφώνημα για να παραλάβουν τη λεία. Η μεν συμβία είχε ρόλο οδηγού, αφού οι οδηγίες που είχαν από τον 33χρονο δεν τους ενέπλεκαν εντός της οικίας. Ωστόσο, γενετικό υλικό της νεαρής εντοπίστηκε στη σκηνή.

– 22χρονος: Στον τέταρτο συλληφθέντα αποδίδεται ο ρόλος του κουκουλοφόρου, ο οποίος ανέμενε έξω από την πόρτα της κουζίνας για να του ανοίξουν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν εντός Δικαστηρίου, ο 22χρονος εισήλθε στο σπίτι, ανέβηκε στο δωμάτιο και είδε ότι το ζεύγος ήταν νεκρό. Είπε στους ανακριτές πως «νομίζει πως τα παπούτσια που βρέθηκαν στη σκηνή είναι αυτά που φορούσε όταν μπήκε στο σπίτι των θυμάτων».

Διαβάστε επίσης: Ο «εγκέφαλος» του φονικού στην Κύπρο με την Τζούλια Αλεξανδράτου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης