Βροχές και καταιγίδες αναμένονται από την κακοκαιρία «Genesis» και σήμερα, μεταξύ άλλων στην Αττική. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες που από το πρωί εκδηλώνονται κυρίως σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, σταδιακά θα ενισχυθούν και θα επηρεάσουν όλη την χώρα.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ισχυρότερα στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου και υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, ενώ από το μεσημέρι στην Πίνδο και στην Ανατολική Στερεά. Εξασθένηση και περιορισμός τους αναμένεται από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, όμως τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής κυρίως στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, στις Σποράδες, στις παράκτιες περιοχές της Θεσσαλίας και στην Εύβοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και στην Αττική. Τα φαινόμενα έως το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένονται και στον νομό Θεσσαλονίκης.

Δείτε live την εξέλιξη του καιρού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης