Αποστολή: Χρήστος Μαζάνης- Νίκος Χριστοφάκης

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής, δεκάδες μαθητές όλων των ηλικιών, πλήθος κόσμου, αλλά και διάφορες συλλογικότητες στο κέντρο της Λάρισας, προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για όσα οδήγησαν στην τραγωδία η οποία συνέβη στα Τέμπη την 1η Μαρτίου, αλλά και τη θλίψη τους για τους δεκάδες ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκάδες ήταν τα γραπτά μηνύματα, γραμμένα από παιδιά μαθητές, κάθε ηλικίας, νέους νέες αλλά και ενήλικες, με συγκινητικά λόγια για τις δεκάδες ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή, εξαιτίας μιας σειράς εγκληματικών λαθών, που οδήγησε στη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία, που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα.

Νωρίτερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια της πορείας υπήρξε ένταση στο σταθμό του ΟΣΕ στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, η οποία ευτυχώς δεν έλαβε μεγάλη έκταση.

Εν τω μεταξύ, πλήθος κόσμου συνεχίζει και συρρέει ακόμη και μετά τις 9 το βράδυ, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης προκειμένου  να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης