Πορεία μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κυψέλη, λίγο πριν τις 21.00, στην περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου. 

Αργότερα επικράτησε μικροένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και δυνάμεων της αστυνομίας, ενώ σημειώθηκαν και ζημιές σε βιτρίνα καταστήματος και σε όχημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη στην περιοχή, ενώ έγινε και χρήση χημικών.

Συγκεκριμένα, δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανέβαιναν την οδό Κεφαλληνίας και δέχτηκαν μία μολότοφ, με αποτέλεσμα να χαθεί η ισορροπία του οδηγού και να πέσουν κάτω, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η ένταση εκτονώθηκε χωρίς προσαγωγές, συλλήψεις ή τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε σκηνές από το σημείο: 

 

 

 

Λίγο νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 άτομα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και έκαναν πορεία στην περιοχή.

Νωρίτερα, άγνωστοι, καθώς ανέβαιναν την Αγίου Μελετίου, έσπασαν τη βιτρίνα ενός σούπερ μάρκετ και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο καταστήματος, επίσης σούπερ μάρκετ, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες. 

 

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές. Λίγο νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί άτομα στην ίδια περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκαν και πάλι επεισόδια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, για τα οποία ασκήθηκε δίωξη για τέσσερα πλημμελήματα σε βάρος των πέντε ατόμων που συνελήφθησαν.

Τα ξημερώματα συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, περίπου 250 άτομα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τα οποία επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις. Η Αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης