Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μία συμμορία Αλβανών που το τελευταίο χρονικό διάστημα επιδράμει σε διάφορα καταστήματα και μίνι μάρκετ χωρίς να αφήνει τίποτα στο πέρασμά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, σήμα κατατεθέν της εν λόγω συμμορίας αποτελεί ένα κόκκινο Honda, το οποίο χρησιμοποιεί η τετραμελής ομάδα των δραστών προκειμένου να προσεγγίζει τους στόχους και να απομακρύνεται με ταχύτητα από τα σημεία δράσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τέσσερις άνδρες από την Αλβανία, που χτυπούν κυρίως στις περιοχές του Μοσχάτου, του Ικονίου, του Περάματος, του Κερατσινίου και της Σαλαμίνας.

Οι περιοχές που εντοπίζεται η δράση της συμμορίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι, παρόλο που το κόκκινο Honda των κακοποιών είναι κλεμμένο, εκείνοι επιλέγουν να το χρησιμοποιούν με τις κανονικές του πινακίδες.

Το τελευταίο χτύπημα της συμμορίας καταγράφτηκε λίγο πριν την εκπνοή του Ιανουαρίου, με τους δράστες να βάζουν στόχο και -σε μερικά λεπτά- να αδειάζουν ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Κολωνό μεταφέροντας τα προϊόντα με… κουβά.

Video από την παραπάνω επιδρομή τους εξασφάλισε και παρουσιάζει το zougla.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης