Ξεκίνησαν με τα ποδήλατα τους από την πόλη Rzeszów της Πολωνίας, πριν δύο εβδομάδες με τελικό προορισμό την Αθήνα. Πρόκειται για 71 ποδηλάτες που ήδη έχουν διασχίσει 1800 χιλιόμετρα και έχουν διασχίσει 4 χώρες πριν φτάσουν στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. 

Από την Πολωνία στην Σλοβακία, την Ρουμανία, τη Σερβία και την Βουλγαρία, έφτασαν στην Ελλάδα και σήμερα πέρασαν από τον Δομοκό και στη συνέχεια, με αστυνομική συνοδεία, στην Λαμία όπου έκαναν στάση για λίγη ώρα προκειμένου να ξεκουραστούν και να δροσιστούν….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός της αστυνομίας που μεριμνεί για την ασφάλεια τους, τους συνοδεύουν και 4 βαν, που μεταφέρουν τις αποσκευές τους και ότι χρειάζεται για το μακρύ ταξίδι τους. Δηλώνουν πανευτυχείς και καταγοητευμένοι από την πολυήμερη “βόλτα” τους και ανυπομονούν να φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα στις 14 Ιουλίου, όπως έχουν προγραμματίσει.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Να σημειωθεί ότι η πόλη τους, το Rzeszów της Πολωνίας, έχει αδελφοποιηθεί με τη Λαμία.

Το LamiaNow  τους συνάντησε στην στάση τους, στο πρατήριο Silk Oil στην οδό Θερμοπυλών και μίλησε μαζί τους για τον ποδηλατικό τους μαραθώνιο.

Πηγή: Lamianow.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης