Εικόνες που θυμίζουν την γκανγκστερική ταινία «Ο Νονός» αναδύονται από το μαφιόζικο χτύπημα που έγινε σήμερα, στις 05.30 τα ξημερώματα, στην καφετέρια των επωνύμων «Rich».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου δέκα ώρες μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο κατάστημα, τα στόματα άρχισαν σιγά σιγά να ανοίγουν, αποκαλύπτοντας έναν σκοτεινό και υπόγειο πόλεμο μεταξύ επιχειρηματιών.

Οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα, μιλώντας στο zougla.gr, κάνουν λόγο για «ένοχες δραστηριότητες» των ιδιοκτητών του μαγαζιού και εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανό το χτύπημα να αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συνεταίρων, των οποίων η συνεργασία τελικά δεν… «ευδοκίμησε».

Πλάνα από το σημείο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρανάλωμα του πυρός η καφετέρια στη Γλυφάδα

Ο διευθυντής του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας για τον εμπρησμό:

Ο συνέταιρος

Σύμφωνα με μαρτυρία, το τελευταίο διάστημα ο κύριος μέτοχος του καταστήματος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, χρωστούσε τόσο στο προσωπικό του (μισθούς τουλάχιστον πέντε μηνών) όσο και στους προμηθευτές του.

Πριν από περίπου οκτώ μήνες, ένας από τους μετόχους του μαγαζιού αποχώρησε λόγω επιχειρηματικών διαφορών.

Το μερίδιό του, όμως, το πήρε ένας άλλος επενδυτής, ο οποίος δέχθηκε να «μπει» στην επιχείρηση δίνοντας περίπου 180.000 ευρώ. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να περιπλέκονται…

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι ο νέος μέτοχος άρχισε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δυσανασχετεί με τον συνέταιρό του και να ζητεί τα χρήματά του πίσω επίμονα. Πολύ επίμονα…

Μάλιστα, μερικοί συνδέουν την απαίτηση του επενδυτή με το γεγονός ότι πριν από περίπου έναν μήνα άγνωστοι έκαψαν το αμάξι του βασικού μετόχου του καταστήματος.

Trafficking 

Πολλές είναι, πάντως, οι σκιώδεις γωνίες γύρω από τη γενικότερη λειτουργία και τις δραστηριότητες των επικεφαλής του μαγαζιού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Γλυφάδας αλλά και πελατών του συγκεκριμένου καταστήματος, την τελευταία περίοδο μια από τις βασικές δραστηριότητες των επιχειρηματιών της νύχτας ήταν το trafficking γυναικών.

Πρόκειται για ισχυρισμούς που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών, οι οποίες έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Κάτοικος της περιοχής μιλά στο zougla.gr:

Eικόνες καταστροφής

Στάχτη και αποκαΐδια άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην καφετέρια με την επωνυμία «Rich».


Η ατμόσφαιρα στα γύρω τετράγωνα ήταν αποπνικτική, ενώ υπήρχε έντονη μυρωδιά καμένου, γεγονός που έκανε τους γείτονες να βγουν έντρομοι από τα σπίτια τους, προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Στη συμβολή των οδών Ζησιμοπούλου 8 και Λαζαράκη 47 έσπευσαν από την πρώτη στιγμή 27 πυροσβέστες, οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν το καταστροφικό έργο της πυρκαγιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης