«Πολλαπλασιασμός των λουκέτων αν συνεχιστεί η αβεβαιότητα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012, 16:35
«Πολλαπλασιασμός των λουκέτων αν συνεχιστεί η αβεβαιότητα»
«Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα επιτείνει την ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου για τη συνέχιση της αβεβαιότητας που αφορά τη μελλοντική πορεία της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος.

«Τα προβλήματα είναι πολλά, και οι κίνδυνοι από ενδεχόμενη ακυβερνησία προφανείς: χρεοκοπία της Ελλάδας, έξοδος από το ευρώ και οικονομική καταστροφή για όλους μας. Γι’ αυτό επιβάλλεται, στις πραγματικά δύσκολες στιγμές για τη χώρα και τους πολίτες της, να υπάρξουν συμφωνίες και συνεργασίες μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την αποτροπή του κινδύνου της εθνικής καταστροφής.

Ας πρυτανεύσει επιτέλους η ψυχραιμία και η κοινή λογική και ας μπει το συμφέρον της χώρας μας πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες προσώπων, έστω και για μια φορά στην ιστορία της Ελλάδας. Θα είναι για το συμφέρον όλων μας.

Η οικονομία και ο ιδιωτικός τομέας δεν αντέχουν άλλο τους ακροβατισμούς, τα πειράματα και την αναβλητικότητα. Παράταση της κρίσης θα οδηγήσει με βεβαιότητα στον πολλαπλασιασμό των λουκέτων και σε πλήρη κατάρρευση των ιδιωτικών επιχειρήσεων, με κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας.

Είναι η ώρα που θα πρέπει να επιδειχθεί έμπρακτα η ευθύνη του πολιτικού κόσμου απέναντι στη χώρα και στους πολίτες της. Είναι η ώρα που θα πρέπει να ειπωθεί επιτέλους η αλήθεια στον Ελληνικό λαό.
Και για να τα επιτύχουμε όλα αυτά, πρέπει να δείξουμε πολιτική ωριμότητα, αποφεύγοντας τη συζήτηση ανεδαφικών προτάσεων, και υιοθετώντας την οδό της διάσωσης της χώρας μέσω ρεαλιστικών προτάσεων που μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα και γρήγορα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012, 16:35