ΠΟΕΔΗΝ: Ξέφραγο αμπέλι το ΑΧΕΠΑ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, 17:17
ΠΟΕΔΗΝ: Ξέφραγο αμπέλι το ΑΧΕΠΑ
Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ξέφραγο αμπέλι, επισημαίνοντας πως λόγω έλλειψης κονδυλίων διαθέτει πλημμελή φύλαξη, εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία μάλιστα δημοσιεύει και φωτογραφίες από το εσωτερικό του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είναι ξέφραγο αμπέλι. Λόγω έλλειψης κονδυλίων διαθέτει πλημμελή φύλαξη.

Η φύλαξη ενός τεράστιου Νοσοκομείου 670 κλινών που στις εφημερίες το επισκέπτονται άνω των 800 ασθενών, καλύπτεται μόνο με 6 ή 7 φύλακες.

Διαθέτει 4 πύλες ανοικτές και φυλάσσετε μόνο η μία. Εισέρχεται στο Νοσοκομείο όποιος θέλει. Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές στις κλινικές σε ασθενείς και προσωπικό, οι διαρρήξεις αυτοκινήτων και οι καταστροφές. Εισέρχονται χρήστες ναρκωτικών και κλέβουν, κάνουν επεισόδια. Λόγω Πανεπιστημιακού ασύλου δεν μπορεί να παρέμβει η αστυνομία. Γίνεται διακίνηση ναρκωτικών γύρω από το Νοσοκομείο και δεν υπάρχει καμία μέριμνα να αποτραπεί το φαινόμενο.

Το βράδυ το Νοσοκομείο μετατρέπεται σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων.

Οι άστεγοι κάθε βράδυ που κοιμούνται στ Νοσοκομείο ξεπερνάνε τους 20. Κοιμούνται πάνω σε κουβέρτες στα πατώματα και τα σκαλιά. Είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν. Αφήνουν τα απόβλητά τους τα σκουπίδια στα σκαλιά, στους διαδρόμους έξω από τις κλινικές.

Το Σωματείο Εργαζομένων με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τους κινδύνους από την πλημμελή φύλαξη και τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων».

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ:


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, 17:17