Πνιγμένος σε δεξαμενή άρδευσης, στην περιοχή Αλυκόπετρα στα Χάνια, εντοπίστηκε σήμερα στις 09.20 από ομάδα έρευνας της Πυροσβεστικής ο 40χρονος άνδρας που αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο.

Οι ενδείξεις ότι ο εξαφανισμένος άνδρας, που διέμενε στη Ζαγορά και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μάλλον είχε πνιγεί, φάνηκαν από χθες το απόγευμα, όταν δίπλα από τη δεξαμενή βρέθηκαν τα παπούτσια του, τα οποία αναγνώρισε ο αδελφός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γράφει το magnesianews, σήμερα το πρωί, ενώ δύτες της ΕΜΑΚ ετοιμάζονταν να βουτήξουν στη δεξαμενή, για να δουν αν όντως βρισκόταν εκεί, το νερό τον έβγαλε στην επιφάνεια.

Πρόκειται για μια δεξαμενή διαστάσεων 40Χ40 μέτρων και βάθος περίπου πέντε μέτρων, που συγκεντρώνει το βρόχινο νερό, το οποίο χρησιμοποιείται για άρδευση.

Επί τόπου βρίσκονται κλιμάκια της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, για να τον ανασύρουν και να γίνουν όλες οι διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην Αλυκόπετρα, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο με το οποίο τον μετέφεραν συγγενείς του στο νοσοκομείο Βόλου για εξέταση, διότι βρισκόταν σε υπερδιέγερση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης