Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σε επιβάτες που έφτασαν στην Αθήνα από το Ντουμπάι, όπου είχαν πάει για την Πρωτοχρονιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ταξιδιώτες που εντοπίστηκαν κατά την επιστροφή τους από το Ντουμπάι στους ελέγχους του ΕΟΔΥ. Σημειώνεται ότι τις επόμενες ώρες αναμένονται και άλλοι Έλληνες ταξιδιώτες από Ντουμπάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι βρέθηκαν θετικοί μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους με βανάκια της Πολιτικής Προστασίας και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Την Πρωτοχρονιά, τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας (1.856), νούμερο το οποίο αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. 

Τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο αλλά και εικόνες από διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία αποδεικνύουν συνωστισμό στα πρωτοχρονιάτικα πάρτι παρά την πανδημία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε διάφορα κεντρικά σημεία για να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων, ενώ δημιουργήθηκε ακραίος συγχρωτισμός τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε κλειστές αίθουσες, όπως εστιατόρια και κλαμπ της πόλης, όπου ο κόσμος διασκέδαζε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης