Πλημμύρισαν σπίτια στη Δυτική Αχαΐα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015, 09:52
Πλημμύρισαν σπίτια στη Δυτική Αχαΐα
Πολλά τα προβλήματα υπάρχουν από το πρωί σε πολλές περιοχές της Αχαΐας όπως η Βάρδα, το Βουπράσιο και το Ψάρι, όπου το νερό της βροχής έχει μετατρέψει περιοχές σε λίμνες, ενώ σύμφωνα με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας χείμαρροι έχουν υπερχειλίσει.

Στην Πατρών – Πύργου η κυκλοφορία διεξάγεται με πολλά προβλήματα, ενώ είχαμε κατολίσθηση στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στην Παναγοπούλα, από φερτά υλικά εργοταξίου στην υπό κατασκευή Νέα Εθνική Οδό.

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης στη Δυτική Αχαΐα, όπου και εκεί έχουμε υπερχείλιση χειμάρρων και ποταμιών, ενώ πλημμύρισαν σπίτια, ποιμνιοστάσια, καλλιέργειες και δρόμοι.

Προβλήματα με πλημμύρες και κατολισθήσεις καταγράφονται σε Αχαγιά, Νιφορέικα, Καλαμάκι, Βουπράσιο, Μετόχι, Λάππα, Ματαράγκα, Μητόπολη, Ζησιμαίκα, ενώ χρειάστηκε για λόγους ασφαλείας να μεταφερθούν από τα σπίτια τους ηλικιωμένοι που διαμένουν σε Καλαμάκι και Λακκόπετρα.

Κατολίσθηση συνέβη στα Αραχωβίτικα, στο παλιό λιμανάκι, από αδρανή, φερτά υλικά. Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Όσον αφορά στην Αιτωλοακαρνανία, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη σοβαρά προβλήματα.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Φωτογραφία αρχείου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015, 09:52