Νεκρή από πυροβολισμούς έπεσε η γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου, Χριστίνα Κλουτσινιώτη κατά την μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκε από δύο άτομα που ήταν ντυμένοι σαν αστυνομικοί και επέβαιναν σε μηχανή.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ερημικό σημείο της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στην περιοχή Λιθακιά στον Άγιο Σώστη (Σκλουμπού) Ζακύνθου και ενώ η επιχειρηματίας γεννηθείσα το 1983 επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε ο σύντροφός της, γεννηθείς το 1967 με κατεύθυνση προς το σπίτι τους στον Αγ. Σώστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δύο δράστες που επέβαιναν επίσης σε μηχανή, τους προσέγγισαν και άνοιξαν πυρ εναντίον τους με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τη γυναίκα και να τραυματίσουν σοβαρά τον οδηγό της μηχανής, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χτυπημένος σύμφωνα με πληροφορίες από τρεις σφαίρες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαρτυρίες αναφέρουν πως οι δράστες στη μοτοσυκλέτα φορούσαν σκούρα μπλε ρούχα που παραπέμπουν σε στολή αστυνομικού.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι πιθανότατα στόχος της επίθεσης να ήταν ο άντρας, οοποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός στις αρχές του νησιού.

 

Πάντως για την ώρα ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης, εάν δηλαδή οι δράστες με την μηχανή ακολουθούσαν το ζευγάρι, ή αν βρίσκονταν στο αντίθετο ρεύμα από όπου και πυροβόλησαν εναντίον τους.

Μεγάλο κλιμάκιο αστυνομικών βρίσκεται στην περιοχή, που ψάχνει στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης κατά των δύο ατόμων.

 

Πληροφορίες και φωτογραφίες: imerazante.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης