Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο 90ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, έπειτα από ενημέρωση διερχόμενου οδηγού για ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σχεδόν κάθετα στον δρόμο, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Φτάνοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί αρχικά πίστεψαν πως επρόκειτο για κάποιο ατύχημα, ωστόσο, πλησιάζοντας διαπίστωσαν ότι ο οδηγός… απλώς κοιμόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τον Πύργο είχε σταματήσει πάνω στη διαγράμμιση της διασταύρωσης Βουνάργου, με τη μηχανή σε λειτουργία και αναμμένα τα φώτα. Από θαύμα δεν έπεσε κάποιο άλλο αυτοκίνητο πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα.

Η συνέχεια για τους άνδρες της τροχαίας ήταν άκρως ενδιαφέρουσα…

Αφού ξύπνησαν τον 46χρονο οδηγό από την Αμαλιάδα, η απόπειρα επικοινωνίας μαζί του αποκάλυψε πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Στη μέτρηση που ακολούθησε, η συσκευή του αλκοτέστ… χτύπησε κόκκινο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη μέτρηση «έγραψε» αριθμό σχεδόν εφτά φορές πάνω από το όριο, ενώ η δεύτερη ανέβασε τον δείκτη ακόμα πιο ψηλά.

Ωστόσο, και γι’ αυτό υπήρχε δικαιολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεθυσμένος οδηγός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το αλκοολόμετρο δεν ήταν νόμιμο γιατί… το είχε στείλει η Μέρκελ!

Η συνέχεια δόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας όπου οδηγήθηκε ο οδηγός για να συνέλθει και να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στο Αυτόφωρο, λόγω των πολλών παραβάσεων του ΚΟΚ στις οποίες είχε υποπέσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης