Η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας συμμετέχει δυναμικά στο κάλεσμα του Δικτύου Αλληλεγγύης της Αντιπεριφέρειας Πειραιά, που στόχο έχει την αρωγή και προσφορά υλικών και άυλων αγαθών σε συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Πιο συγκεκριμένα, καλούνται οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά καθώς και φορείς των πόλεων να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία συγκέντρωσης αγαθών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Μαρτίου, από τις 12:00 έως τις 19:00, στα γραφεία του Δικτύου Αλληλεγγύης (Τσαμαδού & Ζωσιμαδών 44 στον Πειραιά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων Καλλίπολης για την ενίσχυση των συσσιτίων της, ενώ τα ρούχα και τα λοιπά είδη ατομικής υγιεινής θα διατεθούν για τα λουτρά αστέγων της Αντιπεριφέρειας Πειραιά.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα με την κοπή της πίτας των αστέγων και θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα σε χορηγούς, δωρητές και παρευρισκομένους.

Στο Δίκτυο συμμετέχουν κοινωνικοί, φιλανθρωπικοί και εθελοντικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Δίκτυα και Ομάδες, «Έν Πλω», Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Hertfordshire & IST College, “Πειραιώτες εν Δράσει», Γραμμή Ανθρωπιάς Κορυδαλλού, 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, Ε.Σ.Η. Ατρόμητος Πειραιά, Ε.Ε.Σ/ Περιφερειακό Τμήμα, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Σχολή Χορού Αμάγαλμα, Εφημερίδα «Η Φωνή των Πειραιωτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας καλεί κάθε δημότη να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί σε αυτή την πρωτοβουλία, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αγάπη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη της Επιτροπής Εθελοντισμού Κερατσινίου- Δραπετσώνας κα Μαρία Σενικίδου στο τηλέφωνο 6945434066.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης