Με έναν τηλεφωνικό θάλαμο… ανά χείρας πήγε ένας 22χρονος, το μεσημέρι της Παρασκευής, σε εταιρεία ανακύκλωσης – περισυλλογής σιδήρου της Αλεξανδρούπολης.

Και παρόλο που η κλοπή ήταν εξόφθαλμη, η επιχείρηση δέχτηκε να τον αγοράσει, γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη των Αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον 22χρονο όσο και τον 38χρονο προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 22χρονος αφαίρεσε το τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ, που βρισκόταν σε πεζοδρόμιο της πόλης, προκειμένου να εγκατασταθεί και ακολούθως τον διέθεσε προς πώληση. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην παραπάνω επιχείρηση τμήματα του τηλεφωνικού θαλάμου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΤΕ.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο 29χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ όπως προέκυψε λειτουργούσε την επιχείρηση στερούμενος σχετικής αδείας. 

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για τα ίδια αδικήματα.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Με πληροφορίες από το thrakytoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης