Ένα ακόμα βράδυ ελέγχων από την Τροχαία στην παραλιακή λεωφόρο και την Καλλιθέα. Μόνο που και αυτή τη φορά οι οδηγοί φαίνεται ότι δεν συμμορφώνονται καθώς θεωρούν περίπου… δεδομένο να οδηγούν χωρίς να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα, υπό την επήρεια αλκοόλ και βέβαια για κράνος… ούτε λόγος.

Έτσι, αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας που έκαναν ελέγχους χθες τα ξημερώματα δεν προλάβαιναν να βεβαιώνουν παραβάσεις ενώ την ίδια στιγμή οι γερανοί φόρτωναν το ένα όχημα μετά το άλλο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει η zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίσθηση και απορία προκάλεσε το γεγονός ότι πολλοί οδηγοί ρωτούσαν αν την επόμενη μέρα το πρωί μπορούσαν να παραλάβουν το όχημα τους, ξεχνώντας ότι δεν μπορούν να το οδηγήσουν καθώς εκτός από τις πινακίδες κυκλοφορίας, τους είχαν αφαιρεθεί για πολλές μέρες και τα έγγραφα όπως άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα και ασφαλιστήριο.

Οι έλεγχοι, και αυτό αποτελεί πραγματικότητα, γίνονται πολύ συχνά και παρά την διάθεση συνεννόησης των αστυνομικών της Τροχαίας Καλλιθέας με τους πολίτες, πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα να οδηγεί κάποιος χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και κυρίως υπό την επήρεια αλκοόλ και την απουσία κράνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης