Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή στους Αμπελόκηπους. Ο συλληφθείς φέρεται να είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και ιδιοκτήτης cafe – bar.

Η εισαγγελέας, ενώπiον της οποίας οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τη Δευτέρα το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ληστεία αφορά τον σάκο με τα προσωπικά αντικείμενα του φοιτητή τα οποία, κατά την κατηγορία, αφαιρέθηκαν από τους δράστες. Ο ίδιος αρνείται, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ότι έχει σχέση με την επίθεση. Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη, σύμφωνα με πληροφορίες, από την αναγνώριση της φωτογραφίας του 42χρονου.

Οι ίδιες πηγές, όμως, λένε πως η αναγνώριση του δράστη στο πρόσωπο του 42χρονου, δεν έγινε από το 24χρονο θύμα, αλλά από έναν περίοικο, ο οποίος εμφανίζεται -από την υπεράσπιση- να έχει προσωπικές διαφορές μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης