Μια παράξενη και πρωτοφανή για τα χρονικά της περιοχής υπόθεση διερευνά από το πρωί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Όπως γράφει το kozan.gr, αξιωματικός του στρατού, που υπηρετεί ως οικονομικός διαχειριστής στη 2η ΤΑΞΥΠ (στο Α΄ ΣΣ) στην Κοζάνη, βρέθηκε νωρίς το πρωί φιμωμένος και δεμένος στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αστυνομία την ειδοποίησε γείτονάς του γύρω στις 08.00, όταν είδε την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε 0 40χρονος αξιωματικός, χθες γύρω στις 00.00 δύο άγνωστοι του χτύπησαν την πόρτα και. αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια του πήραν τα κλειδιά του γραφείου και του χρηματοκιβωτίου του, που βρίσκεται στη 2η ΤΑΞΥΠ, και εξαφανίστηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί, από το χρηματοκιβώτιο έλειπαν χρήματα, με το ακριβές ποσό που έχει αφαιρεθεί να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο – αν και συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για 78.000 ευρώ. Στο στάδιο στάδιο της προανάκρισης, ο 40χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως προφανώς οι δύο άγνωστοι, που το βράδυ τον είχαν δέσει και φιμώσει, μπήκαν στο στρατόπεδο και αφαίρεσαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.

Η Διεύθυνση Οικονομικού και η Διεύθυνση Ελεγκτικού του Α΄ ΣΣ έχει ξεκινήσει ήδη διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά της 2ης ΤΑΞΥΠ, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της πολύ περίεργης υπόθεσης, ενώ ο 40χρονος αξιωματικός παραμένει στην Ασφάλεια Κοζάνης μέχρι και αυτήν την ώρα, όπου συνεχίζεται η προανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης