Σε 17 ανέρχονται συνολικά οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία χθες, Μεγάλο Σάββατο, ως προς την παραβίαση των μέτρων για τις μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, με στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, από τις συνολικά 85 παραβάσεις, οι οποίες βεβαιώθηκαν ανά την επικράτεια για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, οι πέντε αφορούσαν τη Θεσσαλονίκη, οι 12 την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία και οι δύο την ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στους παραβάτες επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έναρξη του μέτρου για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, στη Θεσσαλονίκη έχουν βεβαιωθεί συνολικά 118 σχετικές παραβάσεις (επί συνόλου 930 στην επικράτεια) και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία 76, στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη 43 και στη δυτική Μακεδονία οκτώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης