Για αήθεις, υβριστικές και αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις σε στελέχη της αντιπολίτευσης, κατηγορεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», Νίκος Πατσαρίνος και τον καλεί να «ανοίξει τις πόρτες» δίνοντας όλα τα στοιχεία που ζητά η παράταξή του, για την αναπτυξιακή εταιρεία «Πελοπόννησος Α.Ε.» και να δεχτεί τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης σ’ όλες τις αναπτυξιακές της Περιφέρειας και στις προγραμματικές της συμβάσεις.

Ο Νίκος Πατσαρίνος σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για περίεργη συμπεριφορά του περιφερειάρχη, σημειώνοντας ότι, «από τη μια με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα’ αποθεματικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βιάστηκε να προηγηθεί στην στήριξη του μέτρου από την πλευρά της κυβέρνησης, από την άλλη επιτίθεται στην κυβέρνηση για το κομματικό κράτος που δημιουργεί, ενώ συχνά βρίζει υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της», προσθέτοντας πως, «ο κ. Τατούλης δεν αντέχει ή δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα πολιτικά δεδομένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, επιτίθεται στον περιφερειάρχη υπογραμμίζοντας ότι, «από τότε που έχασε τα «φιλαράκια» του στις μνημονιακές κυβερνήσεις και τον κ. Φούχτελ, βρίσκεται σε ζάλη, γι’ αυτό και τον φοβίζει, ανησυχεί και διαμαρτύρεται για το κράτος που πάει να διαμορφωθεί σε υγιή βάση».

«Έχει φτάσει στο σημείο στο περιφερειακό συμβούλιο εκτός από τις μελετημένες και σκόπιμες εντάσεις που δημιουργεί, να κάνει αήθεις, υβριστικές και αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις σε στελέχη της αντιπολίτευσης και πρόσφατα, να μας απειλεί με δικαστικές διώξεις επειδή διεκδικούμε την ενημέρωση και τη συμμετοχή στα όργανα της περιφέρειας Πελοποννήσου», προσθέτει.

Επιπλέον, καλεί τον περιφερειάρχη, «να αφήσει τους θεατρινισμούς και τις εξυπνάδες περί νόμιμου και ηθικού, γιατί έχει εκτεθεί πανελληνίως, για να καλύψει συγγενικά του πρόσωπα». Να δώσει τα στοιχεία που ζητούν από την «Πελοπόννησο Α.Ε.» και «να παραδεχτεί ότι ταλαιπώρησε αρκετά την περιφέρεια της Πελοποννήσου με τις ακραίες του αποφάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τα ΣΔΙΤ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο Νίκος Πατσαρίνος τονίζει πως, «επιτέλους σ’ αυτή τη χώρα αρχίζουν και μπαίνουνε κανόνες και αξίες και ιδιαίτερα οι ″κακομαθημένοι″ οφείλουν να προσαρμοστούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης