Εξεπνευσε τελικά ο νεαρός Ιρακινός, ο οποίος είχε βρεθεί σήμερα στις 4:37 τα ξημερώματα μαχαιρωμένος στο κέντρο της Αθήνας.

Ο τραυματίας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου στις 13:15 κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό υπηκόου Ιράκ από αγνώστους, οι οποίοι είχαν επιτεθεί προηγουμένως και σε άλλους αλλοδαπούς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης