Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης και συνιδρυτής της εταιρείας «Oxford Company», Χρήστος Τσιόλιας, έπειτα από μάχη με τον Covid-19.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος της οποίας ο κ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος στην οποία αναφέρει τα εξής: «Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδρυθείσα το 1991 Οxford Company πήρε το όνομά της από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα “Oxford”, το οποίο ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες, λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της. Έκανε τα πρώτα της βήματα στον Βόλο, ενώ σήμερα έχει σχεδόν 50 καταστήματα σε όλη τη χώρα και το 2011 ανέλαβε το franchise και την αντιπροσώπευση της ιταλικής φίρμας υπόδησης GEOX.

Η έδρα της και οι κεντρικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην οδό Δημοσθένους στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ενώ διαθέτει εγκαταστάσεις και στην Αθήνα.

Συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του «Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύζυγος του επιχειρηματία, Έφη Παπαγιώτα ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία στην οποία γράφει το εξής μήνυμα: «Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης