Aπόφαση – βόμβα στα δικαστικά χρονικά εξέδωσε το Πρωτοδικείο Πατρών, έξι μήνες μετά την συνεδρίασή του τον περασμένο Ιούνιο για μία υπόθεση που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και είχε προκαλέσει πανελλαδικό σάλο. Μάλιστα με αφορμή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μπαμπάδες από όλη την Ελλάδα που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα απευθύνθηκαν στον Άρειο Πάγο!

Ο Πατρινός Βαγγέλης (τα υπόλοιπα στοιχεία του στην διάθεση της εφημερίδας) κατάφερε να κερδίσει την συνολική επιμέλεια της 4χρονης κόρης του από την πρώην σύζυγό του, η οποία όπως απεδείχθη ψευδώς τον είχε κατηγορήσει (όταν την χώρισε) για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του παιδιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δικαστήριο όχι μόνο έκρινε ότι το σύνολο των κατηγοριών της μητέρας κατά του πατέρα ήταν ψευδές και αβάσιμο, αλλά της αφαίρεσε εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της 4χρονης κόρης τους, καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει το παιδί δεν είναι κατάλληλο και άρα θα έπρεπε να αφαιρεθεί η επιμέλεια.

Η γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι ο πρώην σύζυγός της έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού και μάλιστα αρνείτο να του το δώσει για «επικοινωνία»! Χρησιμοποίησε δε την γνωμάτευση μίας παιδοψυχολόγου από την Αθήνα, ιδιώτη, η οποία έχει καταγγελθεί και από άλλους πατεράδες πως οι γνωματεύσεις της είναι ψευδείς (έχουν μιλήσει για «βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων πάντα με αιτία την δήθεν σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια).

Σύμφωνα με τα όσα είχε ισχυριστεί ο δικηγόρος του πατέρα Θάνος Αμπατζής, «εδώ και ένα χρόνο,  η μητέρα της ανήλικης, 3 ετών τότε, για λόγους ανεξήγητους, που πιθανόν να οφείλονται στο ότι ο σύζυγός της την απέρριψε και την χώρισε, τον κατήγγειλε στην αστυνομία ότι είχε ενοχλήσει σεξουαλικά τη μικρή κόρη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω του πολύ ευαίσθητου θέματος, ο Εισαγγελέας, διέταξε αμέσως να γίνει από αρμόδιο παιδοψυχίατρο του Καραμανδανείου μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης, ενώ ταυτόχρονα η μητέρα σταμάτησε να επιτρέπει την επικοινωνία του πατέρα με το παιδί.

Η πρώτη εκτίμηση της αρμόδιας παιδοψυχιάτρου έλεγε ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, επειδή το παιδί υποστήριζε ότι ο πατέρας του το φιλούσε και ότι έκανε μαζί του γυμνός μπάνιο. Ζητούσε μάλιστα η ίδια η πραγματογνώμονας να της ανατεθεί το σπουδαίο αυτό έργο. Επειδή η μητέρα προφανώς περίμενε περισσότερα από την παιδοψυχίατρο ζήτησε από τον Εισαγγελέα την αντικατάστασή της και ο Εισαγγελέας πράγματι ανέθεσε την πραγματογνωμοσύνη στην πολύπειρη επιστήμονα Διευθύντρια του Καραμανδανείου, η οποία αφού έκανε συνεδρίες πολλές φορές με τους γονείς και το παιδί, όλους μαζί αλλά και τον καθένα μόνο του, εργασία που διήρκησε έξι περίπου μήνες, τον Μάρτιο του 2022 κατέθεσε στην Εισαγγελία την πραγματογνωμοσύνης της, η οποία ανέφερε ότι η σχέση του πατέρα με την ανήλικη είναι άψογη και ευεργετική για το παιδί, ότι δεν υπάρχει υπόνοια για σεξουαλική παρενόχληση του πατέρα στην ανήλικη, ότι όσα αναφέρει η ανήλικη της υποβάλλονται από την μητέρα της, όπως πχ ότι τη φιλάει ο πατέρας στο στόμα και ότι σχέδια ύποπτου περιεχομένου δήθεν εκπονηθέντα από την ανήλικη τα κατασκεύαζε η γιαγιά του παιδιού από τη μητρική πλευρά, προκειμένου να ενοχοποιήσει τον πατέρα.

Πρόκειται κατά την πλευρά του πατέρα, για μια ψυχιατρική έκθεση καταπέλτη με βάση την οποία ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών χορήγησε στον πατέρα ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί του για ικανούς χρόνους, συμπεριλαμβανομένων και διανυκτερεύσεων»!

Η πλευρά του πατέρα προχώρησε και σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνταν και τελικά πριν λίγες ημέρες δικαιώθηκε πανηγυρικά! Όχι μόνο ουδέποτε είχε ασελγήσει στο παιδί του, αλλά απεδείχθη πως είχε πέσει θύμα ενός σατανικού σχεδίου της πρώην γυναίκας του για να τον εκδικηθεί! Στιγματίστηκε στα κοντινά του πρόσωπα, έζησε τον εφιάλτη, τον έκαναν κατηγορούμενο με τέτοιες κατηγορίες που αφορούσαν στην ίδια του την κόρη που λατρεύει, και τελικά όλα αυτά ήσαν σχεδιασμένα από την μητέρα.

Να αναφέρουμε ότι η μητέρα θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης