Περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση συνέλαβαν τέσσερα άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν πρώτα τον έναν συλληφθέντα, ο οποίος μετέβη με αυτοκίνητο, στο σπίτι του δεύτερου συλληφθέντα και του παρέδωσε μια συσκευασία, την οποία ο τελευταίος τοποθέτησε σε σακίδιο. Αμέσως μετά, εντοπίστηκαν οι δύο ακόμη συλληφθέντες μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σωματικούς ελέγχους που έκαναν στην συνέχεια οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες, βρήκαν στην κατοχή τους τρία κιλά και 130 γραμμάρια κάνναβης, που ήταν διαμοιρασμένα σε τρεις συσκευασίες.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν στην οικία ενός εξ αυτών, 45 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι από την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών κυμαίνεται από 47.500 ευρώ έως 95.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης