Στον ανακριτή Πατρών πρόκειται να οδηγηθεί την προσεχή Δευτέρα, μετά την προθεσμία που πήρε σήμερα, ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έβαλε φωτιά σε τρία ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, σε ένα φορτηγό και σε ένα δίκυκλο, που ήσαν σταθμευμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Ο 32χρονος συνελήφθη λίγες ώρες μετά τους εμπρησμούς, έπειτα από στοιχεία και μαρτυρίες που συγκέντρωσαν στελέχη του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τους εμπρησμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί, ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί και πάλι στις αρχές του περασμένου Αυγούστου μετά τους εμπρησμούς σε αυτοκίνητα και δίκυκλα, που ήσαν σταθμευμένα στο κέντρο και σε συνοικίες της Πάτρας. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, κατά την διάρκεια της απολογίας του τον περασμένο Αύγουστο, είχε ισχυριστεί ότι δεν ήταν αυτός που έβαζε τις φωτιές.

Φωτογραφία: The best.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης