Ένας 15χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων σε περιοχή της Πάτρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας άλλος 15χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διότι κατά την διάρκεια του επεισοδίου φέρεται να κτύπησε τον συνομήλικό του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί στο κεφάλι και να πέσει στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διασώστης μοτοσυκλετιστής έφθασε στο σημείο προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες , καθώς το παιδί φαινόταν να μην μπορεί να συνέλθει. Τελικά Μονάδα του ΕΚΑΒ προσέγγισε τον χώρο και μετέφερε αμέσως το παιδί στο νοσοκομείο Ρίου, ενώ έφθασε και αστυνομική δύναμη για να ερευνήσει τους λόγους της σύρραξης. Ο νεαρός ήδη νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν 15χρονο που φέρεται να είχε εμπλοκή στον τραυματισμό του ανήλικου. Μαζί με τους γονείς του τον προσήγαγαν στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, για πρόκληση σωματικών βλαβών και συνελήφθη.

Ωστόσο, με απόφαση του εισαγγελέα ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης