Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, η ληστεία που είχε σημειωθεί στις 24 Ιανουαρίου σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, με λεία 20.600 ευρώ, στην περιοχή Βραχνέικα της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν έναν άνδρα σε ξενοδοχείο της πόλης, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει μετά την ληστεία. Πρόκειται για 30χρονο Πατρινό, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για άλλα αδικήματα. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη άνδρας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, ο συλληφθείς αμέσως μετά την ληστεία είχε αγοράσει ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ενώ εμπλέκεται και σε δύο άλλες ληστείες που είχαν σημειωθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην Οβρυά, αρπάζοντας 1.300 ευρώ και σε μίνι μάρκετ αφαιρώντας 830 ευρώ,

Όσο για τα δυο όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία των ΕΛΤΑ, ο 30χρονος συλληφθείς ισχυρίστηκε πως μαζί με τον συνεργό του τα πέταξαν στη θάλασσα. Όσο για τα χρήματα από τις ανωτέρω ληστείες είπε ότι ξοδεύτηκαν. 

Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο 30χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πατρών, ενώ εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να παραδοθεί ή να συλληφθεί ο συνεργός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης