Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει 28χρονος από την Κάτω Αχαϊα που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, χωρίς μάλιστα να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο νεαρός δεν είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί εκφράζουν την ελπίδα ότι θα έχει αίσια έκβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση επιβεβαίωσε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, τονίζοντας πως η εισαγωγή του νεαρού στη ΜΕΘ ήταν μεγάλη έκπληξη εξαιτίας της μη ύπαρξης υποκείμενου νοσήματος. 

Ανησυχία για τον αριθμό των διασωληνωμένων

Ανησυχία επικρατεί όμως στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, και για τον υψηλό αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών. Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, 54 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, ανακοινώθηκαν 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 23 συνδέονται με γνωστές συρροές και 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου.

Στο «κόκκινο« εξακολουθεί να βρίσκεται και πάλι η Αττική, καθώς τα κρούσματα για μία ακόμη ημέρα υπερβαίνουν τα 100 και διαμορφώνονται στα 120.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης