Έμπρακτη είναι η συμπαράσταση στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη από τους εργαζομένους του δήμου, αλλά και εκπροσώπους φορέων, που συμμετέχουν στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας, επί της οδού Μαιζώνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρατώντας πανό στο οποίο αναγράφεται «Να αποσυρθεί τώρα από την κυβέρνηση η δικαστική δίωξη του αγωνιστή δημάρχου Κώστα Πελετίδη», τα μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Αχαΐας απέκλεισαν την οδό Μαιζώνος. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τα δικαστήρια της πόλης, όπου ο δήμαρχος Πατρέων θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από τη Χρυσή Αυγή.

Την ίδια ώρα αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί εντός και εκτός του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr παρών είναι ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος υπέβαλε και τη μήνυση σε βάρος του Κώστα Πελετίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στον δήμο έχουν προκηρύξει στάση εργασίας για σήμερα από τις 08.00 έως τις 13.00, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη. Σε τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα έχει προχωρήσει και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

Διαβάστε επίσης: Σε δίκη ο δήμαρχος Πάτρας έπειτα από μήνυση πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης