Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, υπάλληλος καταμέτρησης παροχών ρεύματος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σκύλο.

Ο 55χρονος υπάλληλος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι για καταχώριση ένδειξης μετρητή, έξω από αποθήκη στην περιοχή της Βαλμαντούρας όπου είχε πάει πολλές φορές τα τελευταία 10 χρόνια. «Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά μου ένας σκύλος.. Στο συγκεκριμένο σημείο, που έχω έρθει αρκετές φορές σκύλος δεν υπήρχε, ούτε προειδοποιητική πινακίδα πως ο χώρος φυλάσσεται. Με άρπαξε από το αριστερό πόδι. Άρχισα να φωνάζω βοήθεια αλλά εκεί δεν υπήρχε κανείς για να με ακούσει. Προσπαθούσε διαρκώς να μου χιμήξει και στη συνέχεια με έπιασε από το δεξί πόδι. Κατάφερα να ξεφύγω και έφτασα μέχρι το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας» είπε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στην Πάτρα και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για νοσηλεία. Ο 55χρονος έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και ήδη έχει εντοπιστεί σε ποιον ανήκει ο αριθμός της παροχής ρεύματος, μέσω του οποίου αναζητείται ο ιδιοκτήτης του σκύλου αφού ο τραυματίας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του.

Πηγή: tempo24.news

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης