Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνονται τα εξής:

-Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της δυτικής πλευράς της οδού Δημοκρατίας στη συμβολή της με την οδό Ναυσικάς, για το χρονικό διάστημα από τις 22-10-2012 έως και τις 23-10-2012 και ώρες από 07:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος τμήματος της ανωτέρω οδού θα διεξάγεται κανονικά.

Η ανωτέρω ρύθμιση εγκρίνεται προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής φρεατίου επίσκεψης, στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή – Ανακατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων ακινήτων Νοτίων και Ανατολικών περιοχών του Δήμου Πατρέων και συναφείς εργασίες – 2011» της ΔΕΥΑΠ.

– Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, τμηματικά ανά οικοδομικό τετράγωνο, με ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, επί της δυτικής πλευράς της οδού Κορίνθου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Βότση, λόγω επειγουσών εργασιών στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ, οι οποίες θα εκτελεστούν κατά το χρονικό διάστημα αύριο 20-10-2012 και την Κυριακή 21-10-2012 και ώρες από 07:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. πλην των ωρών κοινής ησυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρεμπόδιση θα γίνεται σε πλάτος οδοστρώματος 3,00 μ., ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος τμήματος της ανωτέρω οδού θα διεξάγεται κανονικά, όπως επίσης κανονικά θα διεξάγεται και η κυκλοφορία επί των οδών Γούναρη, Φιλοποίμενος και Βότση.

– Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Φρουρίου, μεταξύ των οδών Αράτου και Ιωάννου, σήμερα και αύριο 20/10/12, για εργασίες εξωτερικών διακλαδώσεων της ΔΕΥΑΠ.

– Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της βόρειας πλευράς της οδού 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου), έμπροσθεν πολυκατοικίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αρ.21, λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών, για το χρονικό διάστημα έως και τις 30/10/12. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Γαμβέτα και Γρηγορίου Ε.

– Η προσωρινή παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της οδού Κανακάρη Ρούφου, μεταξύ των οδών Μανιακίου και Βαλτετσίου, στις 22/10/12, 9:00 π.μ. – 11:00 π.μ., λόγω εργασιών σκυροδέτησης, έμπροσθεν οικίας επί της οδού Κανακάρη Ρούφου αρ.10.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης