Πάτρα: Φοιτητές έκρυψαν την μητέρα τους στην Εστία του Πανεπιστημίου για να τη σώσουν από τον πατέρα τους

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 09:10
Πάτρα: Φοιτητές έκρυψαν την μητέρα τους στην Εστία του Πανεπιστημίου για να τη σώσουν από τον πατέρα τους

Τρία αδέρφια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας αναγκάστηκαν να κρύψουν την μητέρα τους στην εστία του Πανεπιστημίου, προκειμένου να μην την εντοπίσει ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η γυναίκα είναι μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και οι τρεις φοιτητές αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν, ουσιαστικά να κρύψουν, την μητέρα τους από τον πατέρα τους, ο οποίος ήλθε άρον άρον από νησί του Αιγαίου για να εντοπίσει και να συναντήσει την σύζυγό του.

Οι φοιτητές έκρυψαν τη μάνα τους στην εστία του πανεπιστημίου, ενώ ήταν τέτοια η μανία του άνδρα να την εντοπίσει, που έμαθε ότι είχε πονόδοντο και απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας (την οποία γνώριζε) για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί.

Η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και μέχρι χθες δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Άγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε να την εντοπίσει, είτε φοβούμενος τα ασφαλιστικά μέτρα, είτε την οργή των γιων του.

Τα τρία αδέλφια αναγκάστηκαν να βιώσουν αυτή την κατάσταση. Το χειρίστηκαν έξυπνα και τελικά προστάτευσαν την μητέρα τους.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 09:23