Μεγάλο σοκ υπέστη μία γυναίκα στην Πάτρα όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα που την πληροφορούσε ότι της έχουν απαγάγει το παιδί.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν η μητέρα πήγε όπως κάθε άλλη μέρα το παιδί της στο νηπιαγωγείο. Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της, όπου δεν πέρασε πολύ ώρα και το τηλέφωνο της χτύπησε. Όταν το σήκωσε η γυναίκα «κοκκάλωσε» από τον τρόμο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ένας άνδρας της είπε «έχουμε απαγάγει το παιδί σου, αν δεν μας δώσεις λεφτά δεν θα το ξαναδείς», ενώ από μέσα ακουγόταν το κλάμα ενός παιδιού.

Η γυναίκα τρόμαξε και για καλή της τύχη δίπλα βρισκόταν ο άνδρας της, που ακούγοντας τον διάλογό τους, κάλεσε το νηπιαγωγείο. Οι υπεύθυνοι τον διαβεβαίωσαν πως το παιδί τους βρισκόταν στην τάξη μαζί με τους συμμαθητές του.

Αυτή την φορά οι απατεώνες φαίνεται να σκέφτηκαν άλλη μέθοδο και να μην χρησιμοποιήσαν το κόλπο του τραυματία συγγενή, για να αρπάξουν χρήματα. Ωστόσο, έπεσαν σε υποψιασμένο πολίτη. Μάλιστα ο άνδρας ενημέρωσε και τις Αρχές για το νέο κόλπο των απατεώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Tempo24.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης