Δωρεά στους αστυνομικούς της Αχαΐας πραγματοποίησε η εταιρεία icon project. Συγκεκριμένα πρόκειται για 300 μάσκες οι οποίες θα διανεμηθούν στους αστυνομικούς.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας δήλωσε: «Πέρα από τις τελευταίες προμήθειες που εξασφάλισε η Διεύθυνση προμηθευτήκαμε και μια δωρεά 300 επαναχρησιμοποιούμενων μασκών (πλένονται και αποστειρώνονται με σιδέρωμα) από τους Νικόλα Αδάμ και Βανζέλ Γκάτσος, ιδιοκτήτες της εταιρείας icon project, οι οποίες θα διανεμηθούν με αναλογία και προτεραιότητα. Θα γίνει προσπάθεια και περαιτέρω προμήθειας την άλλη εβδομάδα. Η εταιρεία ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειρουργικών στολών και ιατρικών ειδών και λοιπών ρουχισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε τέτοιες στιγμές η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρολό βοηθώντας την πολιτεία. Τέτοιες πράξεις μόνο θαυμασμό αξίζουν και θερμά συγχαρητήρια απ’ όλους τους συμπολίτες μας. Σαν Ένωση εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες. Είναι μια έμπρακτη αναγνώριση του δύσκολου έργου που καλούμαστε να αναλάβουμε».

Να υπενθυμίσουμε πως μια ακόμη εταιρεία πραγματοποίησε δωρεά στην τοπική αστυνομία.

Όλες οι κλούβες καθώς και τα περιπολικά του Μεταγωγών μεταφέρθηκαν στην Καλλιθέα Πατρών, στην έδρα της εταιρείας του Βάσση Γιαννόπουλου και απολυμάνθηκαν. Πρόκειται για 10 οχήματα που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο δρόμο. Οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν την εταιρεία γι αυτη την πρωτοβουλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrastimes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης