Τους δολοφόνους του άνδρα της αντικρίζει σήμερα μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, καθώς ξεκινά η δίκη για την εκτέλεση του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» δήλωσε η χήρα του Γιάννη Μακρή και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της βρισκόταν σε επίδειξη μόδας, ενώ μέσα στο σπίτι ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 32χρονο Βούλγαρο, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου, ενώ στο εδώλιο μαζί του κάθεται και ο αδερφός του, ο οποίος συνελήφθη στη γειτονική χώρα μετά την έκδοση εντάλματος που είχε εκδώσει ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας.

Η εκτέλεση του Γιάννη Μακρή καταγράφηκε καρέ καρέ από κάμερα που ήταν τοποθετημένη έξω από το σπίτι του θύματος και η ανάλυσή της, αλλά και οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη, ενώ ο άνδρας που εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου έχει τον ίδιο σωματότυπο με τον 32χρονο κατηγορούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: dikastiko.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης