Στη σύλληψη 19χρονου άνδρα, σε βάρος του οποίου και σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, προχώρησαν χθες το βράδυ άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 19χρονος, παριστάνοντας άτομο με διαφορετικά στοιχεία από εκείνα της ταυτότητάς του και με το πρόσχημα οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε λόγω ασθένειας συγγενικού του προσώπου, μοίραζε αποκόμματα σε πολίτες της περιοχής προσπαθώντας να αποσπάσει από αυτούς χρηματικά ποσά. Επιπλέον, στα αποκόμματα αναφερόταν και η δήθεν συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή για τον ανωτέρω λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου ο προαναφερόμενος δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 αποκόμματα και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

Ο συλληφθείς, κατά το τελευταίο πεντάμηνο και με τον ίδιο τρόπο, αποκόμισε περιουσιακό όφελος από πολίτες των νομών Πέλλας και Ημαθίας το οποίο ανέρχεται συνολικά σε περίπου 3.000 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης