Να συγκαλέσει επείγουσα σύσκεψη, στην οποία θα συμμετάσχουν η Αττικό Μετρό ΑΕ και η ανάδοχος κοινοπραξία του έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης, ώστε να βρεθεί συναινετική λύση για τη συνέχιση του έργου, ζητούν από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι εργαζόμενοι. ‘Οπως υποστηρίζουν, μόνο αν δοθεί λύση εντός του 2014, υπάρχει περίπτωση η πόλη να αποκτήσει πράγματι μέσο σταθερής τροχιάς μέχρι το 2018.

«Ο κ.Χρυσοχοΐδης πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία, να μπει μπροστά στο έργο. Πρέπει να γίνει αυτή η συνάντηση ώστε να διευκρινιστούν ακόμη και τα περιθώρια που έχει η Αττικό Μετρό να διαπραγματευτεί», σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης, Χάρης Κυπριανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι, «είναι η τελευταία ευκαιρία που έχει ο υπουργός Υποδομών […]να κάτσει στο τραπέζι και τους δύο παράγοντες του έργου – Αττικό Μετρό και κοινοπραξία. Είναι η τελευταία ευκαιρία να μην κινδυνέψει η χρηματοδότηση του έργου και φυσικά όλα τα επιπλέον κονδύλια που έχουν εξασφαλισθεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης