Παρέμβαση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ο «Ρουβίκωνας».

Τα μέλη της συλλογικότητας πέταξαν λίγο μετά τις 12:30 φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κείμενο που ανήρτησε η συλλογικότητα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

«Κάθε κυβέρνηση έχει τον τηλεκαρνάβαλο της. Το «αγαπημένο παιδί των media», τον «ανθρωπο νούμερο» που κοβει βόλτες στα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που έχει πάντα μια ζεστή καρέκλα να τον περιμένει στα πάνελ, που έχει άποψη για όλα και μια απάντηση έτοιμη για όποια ερώτηση του τεθεί. Είναι ο λεγόμενος μαϊντανός που ταιριάζει με όλα και υπάρχει σχεδόν σε κάθε πιάτο. Ο Άδωνις Γωργιάδης ξεκίνησε ως μέλος της ΔΑΠ, αργότερα το 2006, πολιτεύτηκε με τον ακροδεξιό Καρατζαφέρη στο Λάος απο το οποίο αναδείχτηκε, παράλληλα εργαζόταν ως τηλεπωλητής σε κανάλια β’ διαλογής όπως το τηλεάστυ ιδιοκτησίας Καρατζαφέρη, διαφημίζοντας ναζιστικά βιβλία του αρχιφασίστα Κώστα Πλεύρη και μέσα απο το οποίο άρχισε να χτίζει επιμελως την γραφική του περσόνα. Ένας πλασιέ αλλιώτικος απο τους άλλους, ένας λαϊκός και προσιτός άνθρωπος, εύθυμος και ακομπλεξάριστος: Ο φασίστας της διπλανής πόρτας που την προηγούμενη μέρα εργαζόταν σε κανάλι που καλούσε τον χουντικό Στυλιανό Παττακό, μιλούσε μαζί με τον Θάνο Πλεύρη για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής και την επόμενη μέρα έκανε παρέλαση στα media και διαμόρφωνε την κοινή γνώμη. Διαχρονικά πολιτικός συνοδοιπόρος με τον έτερο ναζί Μάκη Βορίδη, φανατικός υποστηρικτής όλων των μνημονίων δήλωνε οτι ψήφιζε όλα τα μνημόνια με δόξα και τιμή και οτι «για κάθε χρεωκοπημένο κράτος φταίνε οι λαοί και όχι οι πολιτικοί του διαχειριστές. Μετά το Λάος απο όπου και διαγράφηκε, εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ, έκανε ένα πέρασμα και απο την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» Παπαδήμου και σήμερα είναι ο νούμερο δύο στην ιεραρχία της ΝΔ του Μητσοτάκη. Ο γελωτοποιός, ο συμπαθής πλασιέ «που τα λέει έξω απ’τα δόντια» έφερε μαζί του και νομιμοποίησε στην κοινωνική συνείδηση το πιο βαθύ σύστημα : Τον φασισμό.

Στο σήμερα, εκτός από τις ψευδείς ειδήσεις που προσπάθησε να διαδώσει σχετικά με την υποστήριξη της κυβέρνησης στο μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, απροκάλυπτα κοροϊδεύοντας τον κόσμο, προχώρησε, σε ελβετικό ντοκιμαντέρ, σε μία ανεκδιήγητη δήλωση σε ότι αφορά το σκάνδαλο Novartis που δείχνει την αρρωστημένη και τελείως διαστρεβλωμένη αντίληψη που έχει για την κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γεωργιάδης, κατά τη θητεία του ως Υπουργός Υγείας, μαζί με άλλους αντιπροσώπους της “αριστείας” και πιστούς ακόλουθους όσων αντιπροσωπεύουν τους “λίγους και εκλεκτούς” αυτής της κοινωνίας, λέγεται ότι χρηματίστηκαν από την πολυεθνική φαρμακευτική, Novartis, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των καρχαρίων που παρασιτούν μέσω της αισχροκέρδειας τους στην υγεία των απλών ανθρώπων. Συγκεκριμένα ο Άδωνις λέγεται ότι “ξέπλενε” τα χρήματα που έπαιρνε από την πολυεθνική μέσω των εκδόσεων του, αφού οι επενδύσεις στις τηλεπωλήσεις των βιβλίων του ήταν δυσανάλογες από τα κέρδη που του επέφεραν. Προφανώς και ο Άδωνις λιγουρευόταν τις μίζες που του έταζαν οι μεγαλοεπιχειρηματίες εις βάρος του ελληνικού λαού, αφού το συγκεκριμένο σκάνδαλο κόστισε 3 εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο. Αφού εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να χρηματίζουν ιστάμενους πολιτικούς αλλά σώζουν και ζωές. Προφανώς και δεν καταδικάζουμε κανέναν, αφού ο οποιοσδήποτε είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, όμως αν κανείς θυμηθεί και συγκρίνει τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Υγείας Άδωνι, όταν το σκάνδαλο πρωτο-αναδύθηκε στην επιφάνεια με όταν έγινε ευρέως γνωστό,θα καταλάβει την γελοιότητα του εν λόγω πολιτικού. Δηλαδή, ενώ πέρυσι παρακαλούσε να δικαστεί και να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο, φέτος υποστηρίζει ότι αν του ασκηθεί δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα υποβάλει μήνυση.

Ωστόσο, σε ένα κράτος “αριστείας” και “κανονικότητας” από ότι φαίνεται η διαφθορά φέρνει και την “ανάπτυξη”. Για αυτό και στην ανακύκλωση των προσώπων που διαχειρίζονται την εξουσία, ο Γεωργιάδης από Υπουργός Υγείας, πλέον είναι Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Με τα νέα επιχειρηματικά νομοσχέδια θέλει να κάνει καλύτερη τη ζωή των επενδυτών και των επιχειρηματιών, προφανώς αυτό θα επιτευχθεί με φοροελαφρύνσεις και προνόμια σε μεγαλοεπιχειρηματίες και κεφαλαιοκράτες. Θέλει μέσω ιδιωτικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων να είναι στο πλευρό των επενδυτών. Είναι σαφές, λοιπόν, το συμπέρασμα ότι η δεξιά πολιτική ατζέντα δεν περιλαμβάνει πουθενά και κανένα σχέδιο για τους απλούς εργάτες και το πώς θα διευκολυνθεί η δική τους ζωή. Πλέον, το επιχειρηματικό πλάνο που προσπαθούσε ο Σύριζα να περάσει “υποδόρια”, η δεξιά κυβέρνηση το φέρνει στο προσκήνιο ως προτεραιότητα για την “οικονομική ανάπτυξη” της χώρας.

Προφανώς και τέτοιες κινήσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο είναι αναμενόμενες για όσους θεωρούμε το κράτος όργανο που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και γραφική τηλεπερσόνα του αρχαιολάγνου βιβλιοπώλη Μπουμπούκου, δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά αποτελεί την πιο φανερή επίδειξη της πολιτικής αυτής. Χρέος τους είναι η παροχή κάθε είδους υπηρεσιών στους καπιταλιστές κεφαλαιοκράτες. Χρέος της τάξης μας είναι να οργανωθεί, να αντισταθεί και να τους εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης