Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο κοπέλες που είναι σήμερα 17 χρόνων πήγαν στη ΓΑΔΑ και κατήγγειλαν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά παράγοντας της κολύμβησης όταν εκείνες ήταν 10 ετών.

Ο παράγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 74 χρόνων. Οι δύο καταγγέλλουσες περιέγραψαν «με φρικτές λεπτομέρειες», σύμφωνα με την ΕΡΤ, όσα πέρασαν στα χέρια του, τόσο σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. όσο και σε ψυχολόγους της αστυνομίας που κλήθηκαν να τις υποστηρίξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μαρτύριο των δύο κοριτσιών διήρκεσε από το 2013 έως το 2015, διάστημα κατά το οποίο ο παράγοντας φέρεται να παρενοχλούσε και άλλες αθλήτριες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία, μετά από την κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Ο 74χρονος σήμερα άνδρας είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μη μιλήσουν σε κανέναν. 

Άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο παράγοντας της κολύμβησης τέθηκε υπό κράτηση. Στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό. Η έρευνα για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης