Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου χώρου στέγασης του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων στο κτήριο της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες του Π.Ε.Δ.Υ./Mονάδα Υγείας Χανίων.

Η τελετή έγινε παρουσία της υποδιοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, Τριχοπούλου Άννας, του διευθυντή του Π.Ε.Δ.Υ. Κρήτης Δρούτσου Παναγιώτη, του υποδιοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Μανούσακα Γιάννη, του διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης Γιαννακουδάκη Νίκου αλλά και άλλων διοικητικών στελεχών του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεταστέγαση του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, ως αποτέλεσμα της ευρύτερης συνολικής προσπάθειας και συνεργασίας της Διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης και της Κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ., θα συμβάλει πρωτίστως στην ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αφού το σημείο του κτηρίου δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των ασθενοφόρων προς το κέντρο της πόλης, το Νοσοκομείο, το Αεροδρόμιο και τον κόμβο της Σούδας. Παράλληλα θα βοηθήσει αποτελεσματικά τόσο στη μείωση των δαπανών συντήρησης και λειτουργίας του Τομέα όσο και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης